Massage Maas&Waal

 

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is een sportmassage niet uitsluitend bestemd voor sporters. Een sportmassage is vooral een stevige massage, met als doel ondersteuning van het lichaam voor, tijdens en na een prestatie. Dit kan een prestatie zijn tijdens het sporten maar bijvoorbeeld ook een prestatie bij intensieve werkzaamheden binnen- of buitenshuis.

Ik pas deze massage toe om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd.

 

Mensen met stressklachten hebben veel baat bij een ontspanningsmassage. Heb je geen klachten en wil je jezelf gewoon eens verwennen? Ook dan is een ontspanningsmassage uitermate geschikt. Het doel van een ontspanningsmassage is het ontspannen van lichaam en geest. Bewust je lichaam voelen en ontdekken wat er allemaal waar te nemen is.

Ik gebruik hiervoor verschillende technieken en is vooral gericht op het lichaam als geheel..

 

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Wanneer je behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.

Ik pas hierbij lange strijkingen toe hoofdzakelijk met mijn onderarmen in een afwisselende intensiteit. Diverse delen van het lichaam zoals je vingers, duimen, handpalmen, armen en ellebogen komen aan bod.

Tarieven

 

 

 

 

 

 

 

 

Fred Seegers

Nijenkamp 6
6651 HA Druten
+31 6 222 07 662

Contact:

    Reacties zijn gesloten.