Verblijf

Het gastenverblijf   heeft een woonkamer met open keuken, een eettafel, luie stoel en een bank. De slaapkamer ligt achter de woonkamer en heeft een 2-persoonsbed dat uit te schuiven is tot twee losse bedden (90 x 200) en openslaande deuren naar de tuin. Achter de slaapkamer heeft u een eigen badkamer, voorzien van een ligbad met douche. Boven de slaapkamer (via houten trap) hebben we een 2e slaapkamer ingericht met een 1-persoonsbed. De kamers garanderen volledige privacy. Uw keuken heeft een 4 pits inductie-kookplaat, magnetron en koelkast. Koffie / thee faciliteiten zijn ook beschikbaar.

Klik hier om de bovenstaande foto’s groter in een viewer te bekijken.

Uitrusting woonkamer

In de woonkamer heeft u de beschikking over een flatscreen tv met dvd-speler (en enkele films), een uitgebreide collectie boeken (ook voor kinderen), spelletjes, gratis wifi, aansluiting laptop en centrale verwarming. Buiten kunt u genieten van de achtertuin met een eigen terras.

Honden

Honden zijn niet toegestaan.

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid is er op de oprit en meer dan voldoende op de parkeerplaatsen voor het huis. Fietsen kunnen overdekt gestald worden en er is stroom tot uw beschikking.

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station in Nijmegen kunt u bus 89 (29 minuten), bus 12 (36 minuten) of bus 85 (41 minuten) nemen. Vanaf het centraal station in Tiel kunt u bus 42 (26 minuten) nemen.

Reacties zijn gesloten.