Tarieven

Minimum verblijf is twee nachten en het tarief is € 110,00 per nacht voor 2 personen. Indien het past is een last minute (24 uur vooraf) verblijf van 1 nacht ook mogelijk. Het tarief voor 2 personen is in dat geval € 150,00.

  • extra persoon tot en met 4 jaar € 10,00 per nacht
  • extra persoon vanaf 5 jaar – 18 jaar € 25,00 per nacht
  • extra persoon vanaf 18 jaar € 40,00 per nacht
  • oktober – maart energietoeslag € 10,00 per nacht

Tarieven zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, handdoeken, toeristenbelasting en het appartement biedt plaats aan 3 personen. Er is overigens genoeg plaats voor een baby als 4e persoon.

Massage
Indien ik beschikbaar ben, heerlijk na het fietsen of wandelen in de mooie omgeving een sport- of ontspanningsmassage (€ 60,00 p.p. voor 60 minuten of € 30,00 p.p. voor 30 minuten) in het appartement. Ik ben gecertificeerd NGS sportmasseur.

Ontbijt
De ervaring heeft geleerd dat de meeste mensen geen verzorgd ontbijt wensen te nuttigen. Om discussie te voorkomen wordt het ontbijt daarom separaat gerekend. Ontbijt kost € 15,00 per persoon, per dag. Overigens zijn koffie en thee altijd kosteloos beschikbaar.

Reserveren kan telefonisch, per e-mail, via ons online formulier op de pagina Contact of met het online systeem Boeken rechts op de pagina’s. U ontvangt een bevestiging per e-mail met betalingsinstructies. Pas na betaling van uw reservering is deze bevestigd. We accepteren alleen bankoverschrijvingen en contanten, geen credit cards.

Inchecken op afspraak, maar na 15:00 PM. Check-out voor 10:00 AM.

Grotere groepen? We hebben afspraken met een aantal B&B’s in Druten en omgeving! We zullen meer dan blij zijn om u te helpen met uw accommodatie.

Bij annulering of wijziging tot 30 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna tot 1 dag ervoor wordt 70% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. Daarna, indien u niet komt opdagen (no-show), 100%.

Legitimatie verplicht!

b&b btween heeft binnen een strikt rookverbod

Reacties zijn gesloten.